Belysning

Utendørs belysning

funkishus.jpg

Utendørs – la automatikken styre

Lyset på ved solnedgang

sol1.jpg

Med astrour fra Micro Matic kan utelyset styres uten å trekke en eneste ny kabel. Det er bare å bytte ut lysbryteren med dette uret, og utelyset vil styres automatisk etter soloppgang og solnedgang. Ønsker man at lyset skal slukkes i løpet av natten, kan dette programmeres i uret. Enklere blir det ikke.

Lyset styrt etter dagslysnivå

sol2.jpg

Med en fotocellebryter skrur utelyset seg på når mørket senker seg. Den tenner lyset kun når det er behov for det, og holder det tent helt til dagslyset er tilstrekkelig igjen. Ønsker du i tillegg at det skal være slukket midt på natten, da kan du velge kombiløsningen med ur og dimmer fra Micro Matic.

Lyset styrt etter bevegelse

sol3.jpg

Den mest strømbesparende løsningen får du ved å styre lyset etter bevegelse. Når det er mørkt tennes ved bevegelse og slukker igjen etter innstilt etterløpstid.

Smart kombiløsning

sol4.jpg

Velger du en bevegelsesmelder med innebygd ur og dimmer, får du en dempet og hyggelig atmosfære, samtidig som det er praktisk og miljøvennlig. Med denne løsningen vil lyset skru seg på til et behagelig nivå når det blir mørkt. Ved bevegelse øker den til full styrke, og dimmes ned igjen når området er forlatt. Ved morgengry skrur det seg helt av igjen.

Kontaktinformasjon

   Gamle Riksvei 49C,
     3057 Solbergelva

  900 54 965

  post@elektrikerost.no

  Følg oss på Facebook