Elektriker Buskerud

Ser du etter en elektriker i Buskerud? Elektriker Øst har lang erfaring med elektriske anlegg, både til privatboliger og næringsbygg.

Kontakt oss

Hos Elektriker Øst finner du fagfolk som møter dine behov og krav. Vi tilbyr alle former for elektriske tjenester, enten du har behov for å flytte stikkontakter, vedlikeholde sikringsskapet eller installere varmekabler. Vi har også høy kompetanse innen smarthusløsninger.

Vi holder til i Solbergelva og leverer tjenester til hele Buskerud. Vårt mål er å være førstevalget til våre kunder, og dette får vi til ved å tilby høy faglig kvalitet og ivareta gode kunderelasjoner.

Vi påtar oss alle typer oppdrag innen installasjon, montasje og vedlikehold av elektriske anlegg. Kontakt din lokale elektriker i buskerud i dag.

Les også: Elektriker Drammen

Ledende elektrobedrift

Elektriker Øst har lang erfaring som elektriker i Buskerud. Vi påtar oss alle typer oppdrag i privatmarkedet, bedriftsmarkedet og i offentlige institusjoner.

Vi hjelper deg med gode og effektive valg av løsninger og utstyr. Med vår hjelp blir du så energieffektiv som overhodet mulig. Kontakt oss i dag eller les mer om våre løsninger under:

Sikringsskap

Sikringsskapet er et viktig knutepunkt i huset ditt, men ikke alle tenker på at også sikringsskapet skal vedlikeholdes. Flere av brannene som forekommer i Norge starter i nettopp sikringsskapet, og årsaken til dette er ofte at sikringsskapet er utdatert. En moderne familie bruker mange store elektroniske apparater, og dermed er kravene til sikringsskapet større.

Vi kan ikke vite på forhånd hva det vil koste å bytte ut sikringsskapet, og derfor tilbyr vi gratis erfaring av sikringsskap - det elektriske hjertet i huset ditt. Etter befaringen får du et uforpliktende tilbud fra oss.

Ladestasjoner for elbil

Stadig flere installerer ladestasjon for elbil hjemme hos seg selv. En vanlig stikkontakt tåler ikke belastningen av lading over lengre tid, og skal kun brukes som en nødløsning i sjeldne tilfeller. Skal du lade bilen jevnlig hjemme hos deg selv, trenger du en ladestasjon.

Ladestasjonen trenger en dedikert kurs med sikring på maks 10A og jordfeilvern type B. Dette sørger for sikker og effektiv lading. Som din lokale elektriker i Buskerud, har lang erfaring med montering og opplæring av ladestasjoner i området.

Smarthusløsninger

Private boliger blir bare smartere og smartere. I dag finnes det utallige løsninger som skal gjøre hjemmet mer energieffektiv og praktisk, og ikke minst morsommere å bo i. Har du alltid ønsket deg muligheten til å slippe inn katten mens du er på jobb? Med smarthusløsninger er det mulig å gjøre dette fra en app.

Elektriker Øst har svært god erfaring med oppsett av smarthusløsninger. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hvordan huset ditt kan oppføre seg, men hvis du trenger inspirasjon kan du se på de mest grunnleggende tingene et smart hus kan gjøre:

  • Temperaturkontroll
  • Lys av og på, dimming og farge
  • Automatikk i underholdning som radio og musikk
  • Sikkerhetskameraer
  • Innbruddssikring
  • Vanning av planter
  • Mating av husdyr

Kontakt din elektriker i Buskerud i dag

Vi i Elektriker Øst hjelper deg gjerne med dine elektriske behov. Kontakt oss i dag for et hyggelig samarbeid til en god pris.

Kontakt oss