Elektriker Drammen

Er på utkikk etter en elektriker i Drammen og omegn? Elektriker Øst leverer tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser i Buskerud-området!

Kontakt oss.

Vi har høy kompetanse og tilbyr elektrikertjenester innen montering, installasjon og vedlikehold av elektriske anlegg, med tilhørende anlegg for automatisering, data, telekommunikasjon o.l.

Vi streber kontinuerlig etter å være innovative og løsningsorienterte og samtidig tilby kostnadseffektive tjenester til våre kunder. Kontakt Elektriker Øst i dag – din lokale elektriker i Drammen.

Les mer: Elektriker Lier 

Erfarne i faget 

Våre elektrikere har lang erfaring med utredning og oppgradering av sikringsskap, oppussing av bad, gulvvarme og installering av både lyd og lys i din bolig. Som din elektriker i Drammen, utfører vi elektrikertjenester for både privat og offentlig virksomhet. Du kan også få hjelp til innovative og spennende løsninger.

Det er anbefalt å gjennomføre en elsjekk minst hvert femte år. Dette er svært viktig for å forebygge brann i hjemmet. Jevnlige elsjekker vil også forlenge levetiden til flere komponenter som vanligvis slites dersom det oppstår strømproblemer. Dette er dermed en billig og enkel måte å spare penger og sikre hjemmet ditt på.

Nye og moderne løsninger

Vi tilbyr flere nye og spennende produkter og løsninger som gjør hverdagen lettere og mer underholdende.

Den norske vinteren er lang og hvit og byr på mange sikkerhetsutfordringer, samt vedlikehold av hus og tomt. Varmekabler i tak, takrenner og oppkjørsel vil redusere ulykkesrisikoen betydelig og la deg slippe måking av både tak og gårdsplass. Disse forhindrer dannelsen av istapper, at taket tynges av snø og glatt og farlig is i trapper og uteområdet.

Smarthusløsninger

Et smarthus vil ikke bare forenkle hverdagen din, men er også bra for lommeboken. Ved å kunne styre husets varme, lys- og lydanlegg sparer du både energi og penger. Det er også et godt sikkerhetstiltak da du kan overvåke hjemmet ditt når du er borte.

Ser du etter en elektriker i Drammen som kan hjelpe deg med smartløsninger? Vi tilpasser smarthuset etter dine behov og virkeliggjør din fantasi.

Ladestasjon til elbil

Det er ingen land i verden som har flere elbiler per innbygger enn Norge - vi hjelper til med ladingen av dem. Både bilen og huset må sikres om du skal ha lademulighet hjemme, Elektriker Øst installerer din ladestasjon og gir deg sikker og effektiv lading. Vi har også egne tilbud til bedrifter.

Les mer: Elektriker Hurum 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om arbeid og pris – vi utfører tjenester i Buskerud området; Drammen, Lier og Hurum og kan kontaktes på både telefon og e post.

Elektriker Øst - din lokale elektriker i Drammen! 

Kontakt oss.