Elektriker Hurum

På utkikk etter noen som kan hjelpe deg med ditt elektriske anlegg? Elektriker Øst er din lokale elektriker på Hurum og i Drammensområdet.

Les mer: Elektriker Drammen

Kontakt oss.

Våre elektrikere er svært kompetente, har lang erfaring og tar alle oppdrag vi får servert med et smil. Ingeniørene våre har spesialkompetanse på flere aktuelle områder, og har du installasjonsoppdrag har vi flinke montører som kan utføre dem. Vi har konkurransedyktige priser slik at du får mye kompetanse for pengene. 

Elektriker Øst holder til i Gamle Riksvei i Solbergelva og vi tar på oss alle type oppdrag i Buskerud-området. Bor du på Hurum er vi derfor rett rundt hjørnet når du plutselig trenger oss! 

Sikringsskap og gulvvarme

For eksempel sikringsskap, som er et av husets viktigste knutepunkt, er viktig å vedlikeholde for å slippe både upraktiske og potensielt farlige situasjoner. Faktisk har et slitt sikringsskap skylden for flere av husbrannene som forekommer i Norge.  
 Vi har også høy kompetanse innen gulvvarme. Denne type oppvarming er svært energieffektiv og gir jevn varme i hele rommet. Dette er også “usynlig varme”, og dermed svært arealeffektivt i mindre rom og boliger der du har andre ting å bruke plassen på. 

Les mer: Elektriker Lier 

Et smartere hus

Tenk deg en hverdag der huset kan styres fra mobilen. Våre elektrikere på Hurum installerer smarte og morsomme løsninger som gjør ditt hjem smartere og mer funksjonelt. 

For oss nordmenn er det mye å tjene på et smarthus, spesielt i vinterhalvåret. Ved å kunne styre alt av varme fra mobilen din, uansett hvor du er, senker du energibruken og strømregningen betraktelig. 

Dette gir deg muligheten til å alltid komme hjem til et oppvarmet hjem uten unødvendig strømbruk. Du gjør også planeten en tjeneste ved å leve litt grønnere.  

I tillegg til å være praktisk og underholdende er et smarthus også en sikkerhetsinvestering. Våre løsninger lar deg “ha med deg” huset ditt over alt gjennom mobilen din, der du kan styre både alarmsystem og overvåke hus og eiendom. Her kan du også følge med på hva hunden din driver med når du ikke er der, og sjekke om barna gjør leksene sine. 

For mennesker med en funksjonshemming betyr flere av disse løsningene en lettere hverdag. Muligheten til å åpne dører, skuffer og skap fra telefonen eller en annen fjernkontroll vil forenkle mange daglige gjøremål og gi økt selvstendighet. 

Med disse løsningene kan du også enklere slippe ut hunden i hagen eller åpne døren for katten mens du er borte. Kontakt din lokale elektriker på Hurum i dag. 

Les mer om smarthus på våre nettsider

Kontakt Elektriker Øst i dag dersom du er på utkikk etter en elektriker på Hurum! 

Kontakt oss.