Elektriker Lier

Ser du etter en elektriker i Lier? Elektriker Øst utfører oppdrag av alle slag i Buskerud området; Lier, Hurum og Drammen.

Kontakt oss.

Vi er svært stolte av vår erfaring og ekspertise i faget, og vår kreativitet gjør at vi er godt rustet til alle arbeidsoppgaver våre kunder gir oss.

Våre tilbud er blant annet:

Trenger du bistand til noen av disse områdene? Kontakt din lokale elektriker i Lier i dag.

Bredt tilbud for næring

Kundene våre er både fra privatmarkedet og innen næring, og vi tilbyr flere tjenester for både offentlige og private virksomheter. Sammen med våre sammarbeidspartnere er vi en trygg og komplett leverandør som er tilgjengelig for de aller fleste type oppdrag.

Å jevnlig gjennomføre internkontroller kan gjøre mye for driften av ditt selskap. Irriterende småfeil og mangler kan føre til større problemer over tid - å droppe en kontroll kan dermed føre til kostbar nedetid. Vi hjelper deg med å løse problemene før de oppstår og lar dine ansatte slippe å leve med utstyr som ikke fungerer optimalt. Vi vil også foreslå gunstige oppgraderinger.

Elektriker Øst har også bred erfaring innen næringsinstallasjoner og industrianlegg, og har flere lojale kunder i både offentlig og privat sektor. Blant annet tekstilindustri, kjemisk industri, næringsmiddelindustri og vann- og kraftforsyningsanlegg er områder vi tar på oss oppdrag i. Vi er din lokale elektriker i Lier.

Les mer: Elektriker Hurum

Grønn Energi

I forbindelse med grønn energi brukes ofte begrepet ENØK, som står for energiøkonomisering. Dette går ut på at man skal gjøre tiltak for å effektivisere energien og unngå sløsing, noe som lønner seg både for lommeboken og for miljøet. Kontakt gjerne vår elektriker i Lier for skreddersydde tips og løsninger.

Et viktig grep vi nordmenn kan ta er å passe på at inneklimaet er best mulig. Ofte er det kun små tiltak som skal til, som å overvåke varmen i bygget, sette temperaturen på riktig nivå og holde varmen inne. Bruk naturlig lys så mye som mulig, selv om dette er en utfordring store deler av året i Norge.

Slik sparer du energi hjemme

De fleste av oss er svært opptatt av at energisparingen ikke skal gå utover egen komfort og at den ikke skal kreve eller koste for mye. Det finnes flere små tiltak man kan gjøre som er billig og enkelt:

  • Skru av lys i rom du ikke oppholder deg i.
  • Lukk dører inn til rom som ikke er mye i bruk for å spare på varmen.
  • Sjekk at dør- og vinduslister ikke “lekker.”
  • Fyll opp vaske- og oppvaskmaskinen helt før du setter dem på.
  • Benytt varmeelementer med tidsur og unngå å ha på varmen når du ikke trenger det.
  • Benytt ladestasjon om du skal lade elbil i hjemmet.

Elektriker Øst er din lokale elektriker i Lier, og hjelper deg gjerne med befaring av alt fra interiørdesign og arealplanlegging til din temperaturregulerende elektronikk for å optimalisere din energisparing.  

Kontakt oss i dag dersom du trenger en elektriker i Lier eller omegn!

Kontakt oss.