Rammeavtaler

Rammeavtaler

Alt går bedre om det planlegges på forhånd. Det er mange ting som blir mer morsomt når man tar det på sparket, men når det kommer til elektrikertjenester, eller andre kritiske oppgaver, er det lite som er mer stressende enn en løs og uforutsigbar avtale. Samtidig kan kontrakter være full av feller hverken kunde eller leverandør vil sette seg fast i – en riktig jobb til en riktig pris burde ikke komme med kompromisser. Det er lett å være etterpåklok og vanskelig å se fremtiden, men ved å utarbeide en plan som kan holde seg innenfor visse rammer er det mulig for alle å få det som de vil.

Har du et prosjekt på gang eller trenger regelmessige tjenester fra elektriker, kan en rammeavtale gi deg enklere regnskap, forutsigbarhet og sinnsro samt muligheten til avrop uten å måtte tegne nye kontrakter.

Hva er en rammeavtale for elektrikertjenester?

En rammeavtale er en flott måte å utarbeide hele prosjektet før elektriker kommer i gang med arbeidet som skal utføres. Rammen kan gjelde for så mye eller lite du vil, men omhandler vanligvis en type arbeid gjort innen en avtalt pris og til avtalt tid. Vår tjeneste for full renovering av baderom er et godt eksempel på en slik rammeavtale – prisen blir utarbeidet på forhold, og arbeidet skal være ferdig innen 3 uker. En rammeavtale kan også inneholde forbehold. I eksempelet med vår baderomsrenovasjon er det forbehold mot at det vi trenger til installasjon blir levert i god stand. På denne måten beskytter rammeavtalen både deg som kunde og oss som leverandører.

Har du en arbeidsplass som trenger internkontroll og vedlikehold på det elektriske systemet regelmessig, kan en rammeavtale gjøre det enklere å bestille den samme tjenesten hver gang, og du kan inkludere uforutsette hendelser, som erstatning og installasjon av utstyr, til en pris som allerede er utarbeidet på forhånd.

Hva trenger du for å lage en rammeavtale?

For at en rammeavtale skal kunne være rettferdig for begge parter er det viktig å planlegge arbeidet nøye. Gjelder rammeavtalen et prosjektarbeid som skal utføres innen en periode, må befaring utføres for å forhindre uforutsette forsinkelser. Befaring hjelper ikke bare leverandør med å angi riktig tidsramme, den kan også gi deg innsikt i hva som trengs gjort og hvorfor, selv om du kanskje trodde du hadde oversikt fra før. For rammeavtaler som gjelder over en lengre periode er det viktig å tenke over fremtidige behov og uforutsette hendelser. Det går an å etablere fleksible premisser tidlig for å omfatte dette, men du vil heller ikke ha en altfor fleksibel rammeavtale. Har du behov for å justere rammeavtalen, kan dette kun gjøres innenfor visse grenser.

Rammeavtaler for bygg og industri

Rammeavtaler passer spesielt bra for større eiendommer som drives i ett og borettslag. En elektriker tilgjengelig for det du trenger kan gjøre hverdagen og utgiftene mer håndterbare. Inkluderer du muligheten til å tilkalle elektriker får du en tjeneste som utfyller vaktmester perfekt, og du har tatt alle forhåndsreglene du kan ta for en trygg og sikker bygning.

For industri er ofte internkontroll noe som gjøres basert på rammeavtale. Vår erfaring med internkontroll gir oss muligheten til å gi deg gode og tilpassede tilbud. Ikke bare får du tips om hva som burde inkluderes i avtalen, men vi kan også forklare dette måte en forståelig måte. Elkontroll og regelmessig vedlikehold er enkelt å planlegge for deg og for oss.