Om oss

Elektriker Øst AS skal i samsvar med sin forretningsidè være en ledende elektrobedrift, og derav et naturlig førstevalg for sine kunder. Gjennom kompetanse, innovasjon og kostnadseffektivitet skal Elektriker Øst AS bidra til at samarbeidspartnerne oppnår økt verdiskapning.

Elektriker Øst AS besitter høy kompetanse innenfor de områder som omfattes av virksomheten. Vi har dyktige montører som kan ivareta de fleste installasjonsoppgaver. I tillegg har vi erfarne ingeniører som har spesialkompetanse på de aktuelle områder, inkludert prosjektledelse.

Visjon

Vi skal være en betydelig, løsningsorientert aktør i det tekniske entreprisemarkedet, hvor gode kunderelasjoner blir ivaretatt av motiverte medarbeidere. I samråd med kunden skal vi levere helhetlige løsninger og produkter.

Vi påtar oss alle typer oppdrag innen installasjon, montasje og vedlikehold av elektriske anlegg med tilhørende anlegg for automatisering, data, telekommunikasjon o. l.

Elektriker Øst AS har følgende godkjenninger:

DNV GL
Startbank sertifisert
Medlem av lyskultur
Godkjenning i NKOM

Elektriker Øst AS «Tesla-sertifisert installatør»   

«Hver eneste elektriker oppført i listen nedenfor er opplært til å installere Tesla-ladeutstyr og overholder strenge krav til kvalitet, tillatelser og inspeksjon. For kvalitetskontroll og service, kan disse uavhengige elektrikerne gi Tesla informasjon om deg og installasjonen når den er fullført»

Finn en elektriker | Tesla