Elektrikertjenester for privat

Sammen med våre partnere kan vi tilby konkurransedyktige priser, og vi vil alltid være en meget komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet.

Våre kunder er både privatpersoner, bedrifter, kommuner, staten og entreprenører. Etter flere års drift er vi stolte over å stadig se at nye kunder finner frem til oss. Vi håper at du som leser vil finne vår nyhetsinformasjon og linker til flere av våre tjenester nyttig. Du er selvsagt alltid velkommen til å gi oss både ris og ros. Tilbakemeldingsskjema finner du under kontakt oss.

Nytt sikringsskap

Nytt sikringsskap

Nytt sikringsskap? Bytte sikringsskap? Uansett: Be om gratis befaring fra oss, og få et tilbud som ikke gir deg overraskelser til slutt. Vi sørger for at du har et sikringsskap som passer til din bolig og ditt forbruk.

Les mer »
Nytt bad på 3 uker

Nytt bad på 3 uker

Vi tilbyr en totalpakke bestående av de håndverkerne du trenger. Alle med lang kompetanse innen renovering av bad. Praktiske løsninger og gode råd følger selvsagt med.

Les mer »
Smarthus

Smarthus

Vi hjelper deg med smarthus. Det gir mer enn bare mulighet for å skru av og på lys. Et smarthus kan hjelpe deg spare penger, bruke mindre energi, sikre huset mot uhell og sikre deg mot innbruddstyver. Følelsen av luksus følger med på kjøpet.

Les mer »
Varme i gulv

Varme i gulv

Vi hjelper deg med gulvvarme. Det er ikke like koselig som å stirre i peisen, men det hjelper godt på strømregningen. Gulvvarme er den mest energieffektive måten å varme opp en bolig på.

Les mer »
Brannforebyggende elkontroll

Brannforebyggende elkontroll

Med brannforebyggende elkontroll kan du stoppe brannen før den begynner. Omtrent halvparten av alle husbranner skyldes elektrisk feil. Kontakt oss for befaring.

Les mer »
Ladestasjon til elbil

Ladestasjon til elbil

Hva vil fungere best for å lade din elbil? Vi leverer ladere til elbil, samt arbeid og kompetanse for å koble laderen riktig mot ditt sikringsskap. Vi påser at ladestasjonen og kursen trygt kan levere strømmen som trengs til din elbil.

Les mer »
Snø- og isfrie uteareal

Snø- og isfrie uteareal

Med snø- og isfrie uteareal kan du spare deg selv for mye arbeid, og øke sikkerheten. Hva med å tilrettelegge for å slippe å måke? Eller hindre at det danner seg istapper fra takrennene over areal der det er fare for skader dersom istappene faller ned?

Les mer »
Rehabilitere elektrisk anlegg

Rehabilitere elektrisk anlegg

Vi i Elektriker Øst har lang erfaring fra de fleste typer oppussings/-rehabiliteringsjobber og har helt sikkert en løsning tilpasset både lommeboken og hjertet ditt. Ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Les mer »
Belysning

Belysning

Vi hjelper deg med utebelysning og innebelysning. Å legge opp til en bedre styring av lyset er bra både for trivsel, lommeboken og miljøet. Ta en uforpliktende prat med oss for å finne ut av hvilke muligheter vi kan tilby deg.

Les mer »
Inspirasjon

Inspirasjon

Inspirasjon: I Drammen tilbyr vi en rekke designprodukter fra Elko. Har du tenkt over at det synlige elanlegget ikke trenger å se kjedelig ut? Se litt av produktene vi tilbyr!

Les mer »
Lyd & design

Lyd & design

Integrert radio på køkkenet eller over sengen, eller avspilling av musikk direkte fra iPod og iPhone? Prat med oss om hva du ser for deg, så kan vi hjelpe deg med å få på plass drømmeoppsettet!

Les mer »